Data: 2008-10-16 23:06:18
Temat: Re: Ciasto na pizze
Od: Rafał-108 <r...@t...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Als pisze:
> Dnia Wed, 15 Oct 2008 20:38:42 +0200, Mikołaj Kamiński napisał(a):
>
>> Als pisze:
>>
>>>> Czy ww. można mrozić, żeby później przyspieszyć
>>>> proces przygotowania sobie pizzy (a nie za kazdym razem
>>>> wyrabiać ciasto)?
>>>>
>>>> Pozdr.
>>>> R.
>>> Można.
>> Znaczy się co - drożdże nie wyzdychają?
>>
>> Pozdrawiam,
>
> Nie wiem, nie wnikałem aż tak głęboko :-) Za to jadłem pizzę z takiego
> mrożonego ciasta i była dobra. To było w jednej z pizzerii w Zabrzu i
> mrożenie ciasta to była normalna praktyka tam, klienci nie narzekali,
> pizzeria na brak klientów też nie.
>
zgadzam się, pracowałem w pizzerii (francuska sieć bistro i pizzerii -
nazwy nie podaję, coby nie reklamować) i oni jadą na mrożonkach
--
pozdrawiam
Rafał
|