Data: 2008-10-17 17:33:17
Temat: Re: Ciasto na pizze
Od: Mikołaj Kamiński <f...@n...vp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Rafał-108 pisze:
>> Nie wiem, nie wnikałem aż tak głęboko :-) Za to jadłem pizzę z takiego
>> mrożonego ciasta i była dobra. To było w jednej z pizzerii w Zabrzu i
>> mrożenie ciasta to była normalna praktyka tam, klienci nie narzekali,
>> pizzeria na brak klientów też nie.
>
> zgadzam się, pracowałem w pizzerii (francuska sieć bistro i pizzerii -
> nazwy nie podaję, coby nie reklamować) i oni jadą na mrożonkach
Hmm, jak widać człowiek całe życie uczy się czegoś nowego.
I to rozmrożone ciasto potem jest w stanie jeszcze wyrosnąć? Czy można
je już tylko rozwałkować tak jak jest?
Pytam, bo serio nie wiem. Jeśli tak się da, to sam zacznę stosować :)
Pozdrawiam,
--
Mikołaj Kamiński
|