Data: 2003-09-04 21:43:43
Temat: Re: Ciasto na pizzę z Pizza Hut?
Od: Sabinka <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 4 Sep 2003 21:00:17 +0200, "Vefour" <V...@p...pl> wrote:
>dla mnie najbliższa ideałowi jest
>pizza domowa - odpowiednia maka, dobry sos, autentyczna mozarella - choć
>efekt oczywiście ciut inny niż w pizzeriach włąskich). Ja po taki okresie
>przerzucenia się na "prawdziwe żarcie" nie byłem w stanie tego z PH zjeść.
No wlasnie. Kiedys pamietam jadlam pizze z PH i mi smakowala. Pare dni
temu po raz pierwszy od pewnego czasu (w ktorym to pizze robilam sama)
znalazlam sie w Pizza Hut i postanowilam zrobic test - ponoc pizzernie
ocenia sie po smaku Margherity. No i ta w PH byla ze tak powiem bez
smaku. A ciasto jak stwierdzil TZ - jak papier. Ale on jadl na grubym
ciescie z mnustwem dodatkow i ten "placek" byl zdecytowanie
zjadliwszy.
Tak czy inaczej bardziej mi smakuje pizza z tutejszej malej pizzerni z
mego malego miasteczka.
--
Pozdrawiam, Sabina
|