Data: 2000-05-19 21:17:59
Temat: Re: Ciasto z rabarbarem
Od: "Feliks" <f...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
E.Vita <e...@a...net.pl> wrote in message
news:3925A79B.FDE3AB@alpha.net.pl...
> Prosze o przepis na jakies /nie drozdzowe/ ciasto z rabarbarem w srodku.
> Czy mozna n.p. nawrzucac rabarbaru w kawalkach do biszkoptu przed
> upieczeniem? To by bylo chyba pyszne, gdyby dalo sie zrobic.
> ewa
Cala przyjemnosc kucharzenia polega na eksperymentach. Czemu pytasz?..Wrzuc
i zobaczysz...najwyzej bedziesz to sama jadla jak Ci bedzie szkoda wyrzucic
( znam ten bol ). Przeciez niedogotowany rabarbar to nie trucizna... Ale
mysle, ze biszkopt z takimi kawalkami mlodego rabarbaru bedzie super . Moze
tylko objerz lodygi, jak maja wlokna, nozykiem do obierania warzyw.
Pozdrawiam
F.
|