Data: 2000-01-27 12:30:00
Temat: Re: Cienkie blaty do pizzy
Od: Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marek W. <t...@f...onet.pl> wstukal(a) pracowicie:
>>Czy ktoś zna szybki przepis na cienkie, chrupkie blaty do pizzy? Chciałbym
>>robić pizzę całościowo, ale ze względu na warunki techniczne nie mogę sobie
>>pozwolić na robienie ciasta drożdżowego...
>>--
> Sprobuj uzyc ciasta francuskiego :-)
> wprawdzie powstala potrawa nie jest juz pizza ale jest rownie smaczna
Hmmm... Ale to nie będzie chrupkie w ten sposób, jakiego bym od pizzy
oczekiwał...
--
Antek Goldstein
(goldi _at_ students.mimuw.edu.pl)
,---------------------------------------------------
--. ___/___
| Harcerz nie świnia - wszystko zje. | ======< 102 >
| | /o-o-o-d-o-o-b-o-\
`---------------------------------------------------
--' \8oooooooooooo8/
|