Data: 2004-03-02 15:53:28
Temat: Re: Co do pracy? Pomóżcie!!!
Od: "joanna" <j...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dorota D." <potforrrek@USUŃTO.gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:c229ae$78u$1@topaz.icpnet.pl...
> A na dodatek nie może wyjść z pracy nawet na 5 minut? Może sobie zrobić
> chwilkę przerwy na zapleczu i to wszystko...
> Co wtedy?
No to też zależy, w co jest wyposażone zaplecze? Czy jest możliwość
odgrzewania czegoś, czy tylko zagotowania wody na herbatę? W zasadzie
powinna być, gdy ktoś pracuje 12 godzin. Ale tylko w zasadzie.
O sałatkach warzywnych w słoikach było, o galaretkach było, o klopsikach
było (tu wszelkie mielone tez wchodzą).
Można upiec udka kurzęcie, można naklepać pierogów ruskich (dobrze smakują
na zimno też), kotlety schabowe na zimno tez wchodzą, bigos w słoiku wymaga
już niestety podgrzewania (jak i inne potrawy). Ale można kupić termos z
dużym otworem wejściowym i bigos, jak i gulasz się tam przechowa. Zupy
wszelakie w standardowym termosie też przejdą przez otwór. Myslę, że to
tylko wymaga skompletowania paru naczyń trzymających ciepło + torba
termiczna i w zasadzie można brać obiady do pracy.
joanna
|