Data: 2002-01-17 22:11:20
Temat: Re: Co to jest?
Od: "Dorunia" <d...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dzięki Wam ogromne, naprawdę jeszcze nigdy się na Was nie zawiodłam.
Dostałam nowy numer "Kuchni" i naszło mnie na Tiramisu, a tu bęc nie wiem co
to jest ten serek, myślę sobie że spytam grupy i co dostaję pełną
wyczerpującą odpowiedź, aż bym źle się czuła gdy bym nie zrobiła teraz tego
deseru. Mąż już się obślinia po pas (uwielbiam jak to robi gdy ja gotuję).
Podobno w następnym numerze ma być przepis na zabaione - mniam (chyba że
ktoś ma przepis na to smaczydło).
Wolę się nie ważyć po tych samkusiach:-)), a co tam raz się żyje, a ja
zaczynam się zastanawiać czy nie żyję po to aby jeść, a nie na odwrót:-)))
Pozdrawiam Dorunia
|