Data: 2014-02-06 21:14:47
Temat: Re: Co z rozgotowanym ryżem?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 06 Feb 2014 19:03:09 +0100, FEniks napisał(a):
> W dniu 2014-02-06 13:41, Ikselka pisze:
>> Dnia Thu, 06 Feb 2014 10:02:26 +0100, FEniks napisał(a):
>>
>>> W dniu 2014-02-05 10:30, Ikselka pisze:
>>>> a te ziarna, które pozostają niby całe, to się jakby wywracają na lewą
>>>> stronę, jest to ohydne.
>>> Ale przecież tak się zachowuje każdy rozgotowany ryż. Pamiętam taki z
>>> dzieciństwa z zup przedszkolnych.
>>>
>>
>> Arborio tak się nie zachowuje.
>
> To nagle tylko arborio jest dobrym ryżem? No weźźź.
> Zresztą rozgotowany arborio zachowałby się identycznie, bo niby
> dlaczegóż nie?
>
Chyba oczywiste jest, ze jeśli go gotować i gotować, no to FKĄCU...
Ale mowa o _tych samych warunkach i czasie gotowania_ jak hipermarketowy.
Więc nie. Bo nie.
--
XL
"Świat Amerykanina jest tak wielki jak jego gazeta. " A. Einstein
|