Data: 2006-10-29 06:51:40
Temat: Re: Cukier krysztal - do jakich wypiekow?
Od: "Joanna Duszczynska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Magdalena Bassett" <i...@b...com> napisal w
wiadomosci news:12k70rq2kfcak96@corp.supernews.com...
> Do jakich wypiekow uzywacie cukier krysztal?
Dziwne pytanie zadalas...
Czy chodzi i co taki w duzych krysztalkach - on sie kiedys rafinada
nazywala, ale od 15 lat go chyba nie widzialam, czy o taki co sie go
normalnie na co dzien uzywa i trzyma w cukiernicy w odróznieniu od cukru
pudru?
Cukru pudru uzywam do posypywania faworków paczków itp. Praktycznie do
wszystkiego innego zwykly cukier zwany czasem krysztalem...
--
Pozdrawiam
Joanna
http://www.jduszczynska.republika.pl/
|