Data: 2003-07-10 08:55:32
Temat: Re: Cukiniarz (P)
Od: Sabinka <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 9 Jul 2003 20:02:07 +0000 (UTC), "Akulka "
<s...@N...gazeta.pl> wrote:
>>Itd? Biszkopty na zmiane z kremem czy tylko krem?
>Biszkopty na zmiane z kremem >> aż zapełnimy tortownicę (nabijamy tortownicę
>tymi biszkoptami na sztorc, co ma dać w efekcie wygląd podobny do kwiatu
>cukini).
Szczerze mowiac zupelnie sobie tego nie wyobrazam, przeciez taki
biszkopt ma wysokosc tortownicy... chyba ze ja czegos nie rozumiem.
Moze jednak "na sztorc" nie znaczy pionowo, tylko..?
Albo jesli moze wiesz jak sie to ciasto nazywa po wlosku to sobie
pogogluje w celu znalezienia fotki - moze mi to pomoze ;}
>A na dół, wiesz chyba jednak jezyczki, bo te okrągłe to są twardsze i IMHO,
>mają inny smak, który bedzie sie wyrózniał. Ale to rzecz gustu - Twojego
>gustu.
No ostatnio jezyczki faktycznie tylko jedne mozna dostac, kiedys byly
takie normalne jak okragle, a teraz tyko "San". Tylko ze jezyczkami
pewnie ciezko okragla tortownice wylozyc, no ale sie da :)
--
Pozdrawiam, Sabina
|