Data: 2017-03-10 15:16:14
Temat: Re: Czubryca zielona
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pani Ewa napisała:
>>> Co ciekawe porównywałam skład zielonej - Ten Smak vs Kotanyi
>>> i różnią się od siebie całkiem mocno O_o
>>> Pierwsza ma w składzie czosnek, pietruszkę, sól, cebulę,
>>> bazylię, imbir i tymianek a druga: czosnek, pietruszkę,
>>> sól, cebulę, cząber i kozieradkę.
>> Zrobili czubrycę bez cząbru?! Odważne!
>
> To chyba nie dziwisz mi się, że odnalezienie dobrej czubrycy
> postanowiłam odnotować na prk?
Nie tylko się nie dziwię, ale jeszcze wdzięczność czuję ogromną.
Też sobie kupię i ją zjem.
Jarek
--
-- Wszystko zależy od korzeni, od tego, jakie korzenie się bierze i do czego
się bierze, i ile się bierze. Nie wolno nic przepieprzyć, przepaprykować,
przecynamonować, przecytrynować, przeangielskozielić, przemuszkat...
|