Data: 2003-09-24 12:57:07
Temat: Re: Czy leczo można w słoiki?
Od: "Anna Styś" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Basia" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bks3f9$20q$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:bks2k5$qsp$1@news.onet.pl...
> > Witam.
> >
> > Chciałabym zrobić leczo w słoiki a nie wiem czy się nadaje. Czy ktoś to
> już
> > robił? Ile czasu trzeba pasteryzować i ile czasu się utrzyma?
>
> ja robie sama papryke z pomidorami, ew. z cukinia, dodatki typu cebula,
> mieso dodaje juz przygotowujac danie. Podduszona papryke z pomidorami
> pasteryzuje w sloikach litrowych ok. pol godziny, jadalne nawet po 2
latach.
>
> pozdrawiam
> Basia
>
>
Dziękuję bardzo za radę
|