Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new
sgate.onet.pl!niusy.onet.pl
From: "Aretkka" <a...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Czy warto jeszcze gotować?
Date: 10 Jul 2004 16:40:56 +0200
Organization: Onet.pl SA
Lines: 22
Message-ID: <1...@n...onet.pl>
References: <ccndm4$4u0$1@inews.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1089470457 13191 213.180.130.18 (10 Jul 2004 14:40:57
GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 10 Jul 2004 14:40:57 GMT
Content-Disposition: inline
X-Mailer: http://niusy.onet.pl
X-Forwarded-For: 80.50.26.206, 192.168.243.41
X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:207277
Ukryj nagłówki
> ===
> W garmażerkach (i nie myślę o chamach (HipedrMarketach)) coraz więcej
> smacznych produktów: pierogi, kaszanki, krokiety, surówki, placki, rozmaite
> rożnówki, mnóstwo różnych kotletów, kopytka, a nawet pieczone ziemniaki.
> Wszystko w cenach porównywalnych do kosztów domowego obiadu, a przy tym
> całkiem strawne (oczywiście tylko te niektóre). Np. ostatnio odkryłem
> cudowną kaszankę, zajadam się nią od tygodnia. Więc, przekornie, czy warto
> jeszcze gotować?
>
> waldek
> ===
>
Przed świętami dostałam 2 pętka "domowej kaszanki". Była tak dobra,....... że
zjedlismy ją na zimno! Od tamtej pory, szukam tego smaku ;-). Niestety, bez
skutku. Zdarza mi się kupować ruskie pierogi z gastronomii, ręcznie lepione,
nawet dobre. A dzisiaj w woreczku foliowym kupiłam ogórki małosolne wraz z
tą "przerobioną" wodą, najciekawszy jest termin gwarancji..... do 30.08.04 !:-(
Nie wiem kiedy wyprodukowane, ale już dzisiaj na pewno nie są ..... małosolne.
Nie mniej nie są złe, bo takie mocno "doczoskowane". Pozdrawiam Areta
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|