Data: 2004-07-10 14:40:56
Temat: Re: Czy warto jeszcze gotować?
Od: "Aretkka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> ===
> W garmażerkach (i nie myślę o chamach (HipedrMarketach)) coraz więcej
> smacznych produktów: pierogi, kaszanki, krokiety, surówki, placki, rozmaite
> rożnówki, mnóstwo różnych kotletów, kopytka, a nawet pieczone ziemniaki.
> Wszystko w cenach porównywalnych do kosztów domowego obiadu, a przy tym
> całkiem strawne (oczywiście tylko te niektóre). Np. ostatnio odkryłem
> cudowną kaszankę, zajadam się nią od tygodnia. Więc, przekornie, czy warto
> jeszcze gotować?
>
> waldek
> ===
>
Przed świętami dostałam 2 pętka "domowej kaszanki". Była tak dobra,....... że
zjedlismy ją na zimno! Od tamtej pory, szukam tego smaku ;-). Niestety, bez
skutku. Zdarza mi się kupować ruskie pierogi z gastronomii, ręcznie lepione,
nawet dobre. A dzisiaj w woreczku foliowym kupiłam ogórki małosolne wraz z
tą "przerobioną" wodą, najciekawszy jest termin gwarancji..... do 30.08.04 !:-(
Nie wiem kiedy wyprodukowane, ale już dzisiaj na pewno nie są ..... małosolne.
Nie mniej nie są złe, bo takie mocno "doczoskowane". Pozdrawiam Areta
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|