| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Joa" <j...@w...bezspamupl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Czym zastąpić amoniak Date: Thu, 16 Dec 2004 15:06:32 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 23 Message-ID: <cps4qb$ba3$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <cprt2m$18e$1@atlantis.news.tpi.pl> <cprted$6os$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: afd22.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1103206027 11587 83.16.133.22 (16 Dec 2004 14:07:07 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 16 Dec 2004 14:07:07 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1478 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1478 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:225403 Ukryj nagłówki dokładnie cos jak proszek do pieczenia, badz soda, jednak o (niby) lepszych | |
Zobacz także