Data: 2005-05-27 10:53:23
Temat: Re: ...:::Da Grasso SOS:::....
Od: "Agata" <a...@g...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:vgtd91dpqgl06m89j1e2tl9fllp8l2rs0v@4ax.com...
> On Fri, 27 May 2005 11:59:27 +0200, "Dejf" <z...@j...cy>
> wrote:
>> ten przepis to pewnie tajemnica sluzbowo-panstwowa, nawet na
> torturach pewnie by sie nie przyznali, z jakich chemikaliow
> korzystali, ale namiastka (haha) bylby pewnie sos oparty na
> jogurcie z malym dodatkiem majonezu, duzje ilosci swiezego
> czosnku posiekanego badz zmasakrowanego i jakiegos ziolka. moze i
> sol do smaku...moze i pieprz...moze i koperek.....ja takie (bez
> majonezu) uzywam do pieczonych ziemniakow
(ciach)
...wlasnie to jem od 8smej...4 podejscia juz mialam...dodalam cebuli
bialej...i za 3 razem dolozylam czosnek marynowany zeby urozmaicic...na 5
podejscie dodam do bazy paluszkow krabowych....na 7 dodam awokado....dieta
taka :) bo mi sie ugotowalo za duzo malenkich kartofli a na chipsy juz nie
starczylo pieniedzy....
na pizze tez bym to wpakowala...i na kebab i na kanapke i na nalesnika...no
ale wtedy to bez ziemniakow!
popijam mini pepsi bo urocze te buteleczki wpuscili na rynek
a zeby ot nie bylo...popieram aby potraktowac to co napisala Krycha jako sos
"taki jak w Da GRasso"...zadziala!
agataw
|