Data: 2016-10-21 19:29:57
Temat: Re: Dania niesmażone - szukam przepisów
Od: s...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu piątek, 21 października 2016 14:14:43 UTC+2 użytkownik Qrczak napisał:
> Dnia 2016-10-21 07:10, obywatel samya uprzejmie donosi:
> > Użytkownik "Trefniś" <t...@m...com> napisał w wiadomości
> > news:op.ypndmp0imtaby1@tncap.home...
> > W dniu .10.2016 o 20:52 samya <s...@p...onet.pl> pisze:
> >
> >> Moze i Ojczyzna, ale grupa przyjazna raczej nie jest, a to takie
> >> polskie wlasnie... niestety.
> >
> > Samya, zamiast pomóc Ewie i podpowiedzieć przepisy na potrawy bez smażenia
> > w formie wideo, sama wpisujesz się w ową nieprzyjazność grupy. Zmieniłaś
> > tylko adrestów, a to niczego nie zmienia.
> > Do tego niepotrzebnie próbujesz zrobić z tego cechę narodową.
> >
> > ----------------------------------------------
> > Obserwuje grupe od kilku dobrych lat.
> > Czasem nie mam nic do napisania, bo i coz mozna poradzic na tak ogolne
> > pytanie, jakie zostalo zadane w tym watku.
> > Wiadomo, ze trzeba uruchomic google i poszukac samemu.
> > Po co jednak to negatywnie komentowac ?
> > Wpisy z poradami jak ugotowac ziemniaki tylko zniechecaja do
> > uczestnictwa w grupie.
> > Mozna odniesc wrazenie, ze tu tylko "elyta" kulinarna ma prawo glosu,
> > poniewaz wszelkie watpliwosci i pytania poczatkujacych w tej dziedzinie
> > sa po prostu wysmiewane.
> > I w to sie nie wpisuje.
> >
> > Nie, nie probuje - niestety poczucie "wszechwiedzy" juz od wiekow jest
> > nasza cecha narodowa.
> > Staram sie raczej ta nieszczesna ceche zwalczac.
> > Dlatego nie wysmiewam i nie traktuje lekcewazaco chocby najprostszych
> > pytan.
>
> Z jakiegos dziwnego powodu jest to grupa _dyskusyjna_ i czymsz się rózni
> od $ryliona "forumów" internetowych.
> Także w formie udzielania się na niej (delimitery, wielkie litery,
> wrotki i inne zupełnie nieistotne pierdoły).
>
Sorry, mam problemy z kompem (obecnie pisze na zastepczym, nie moge wprowadzac
zadnych ustawien). Mam nadzieje, ze niedlugo wszystko wroci do normy.
Pozdrawiam
@
|