Data: 2012-08-08 07:51:44
Temat: Re: Delma co to qrwa jest ?
Od: gosmo <t...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 07.08.2012 o 22:24 Aha.... <n...@s...com> pisze:
> probowalem usmazyc na tym jajecznice ale to cos nie chcialo sie za chiny
> rozpuscic, jakies zolte farfocle powstaly . Ktos wie co to za swinstwem
> nas truja ?
He, he... trzeba było użyć delmy z masłem, miałbyś tam chociaż 0,5% masła
na którym to już da się smażyć ;) A tak poważnie... nie używaj margaryn w
ogóle. Ani to zdrowe, ani smaczne. Smaży się na rzepaku (np. mięsa/ryby),
maśle (słodkości), smalcu (np. schabowe), oliwie pomace/sansa (np. mięsa i
inne) w zależności od potrzeby ale nie na margarynie. Piecze również
ciasta nie na margarynie, bo te potem walą Palmą i inną Kasią :)
|