Data: 2012-08-08 09:22:04
Temat: Re: Delma co to qrwa jest ?
Od: "Aha...." <n...@s...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-08-08 09:51, gosmo pisze:
> W dniu 07.08.2012 o 22:24 Aha.... <n...@s...com> pisze:
>
>> probowalem usmazyc na tym jajecznice ale to cos nie chcialo sie za
>> chiny rozpuscic, jakies zolte farfocle powstaly . Ktos wie co to za
>> swinstwem nas truja ?
>
> He, he... trzeba było użyć delmy z masłem, miałbyś tam chociaż 0,5%
> masła na którym to już da się smażyć ;) A tak poważnie... nie używaj
> margaryn w ogóle. Ani to zdrowe, ani smaczne. Smaży się na rzepaku (np.
> mięsa/ryby), maśle (słodkości), smalcu (np. schabowe), oliwie
> pomace/sansa (np. mięsa i inne) w zależności od potrzeby ale nie na
> margarynie. Piecze również ciasta nie na margarynie, bo te potem walą
> Palmą i inną Kasią :)
No dobra ale pytanie bylo co to jest ze jest tak trudno rozpuszczalne ?
Byc moze to jakies trujace gowno bo na takie mi to wyglada, ani to
jogurt ani margaryna.
|