Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Dlaczego? Re: Dlaczego?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Dlaczego?

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.astercity.net!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-ma
il
From: "Dwarazyka" <d...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Dlaczego?
Date: Sat, 10 Aug 2002 10:48:50 +0200
Organization: news.onet.pl
Lines: 20
Sender: D...@p...onet.pl@pg246.gliwice.sdi.tpnet.pl
Message-ID: <aj2k0r$hd2$1@news.onet.pl>
References: <aj14nm$rse$1@news2.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: pg246.gliwice.sdi.tpnet.pl
X-Trace: news.onet.pl 1028969307 17826 217.98.193.246 (10 Aug 2002 08:48:27 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 10 Aug 2002 08:48:27 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:119621
Ukryj nagłówki


Użytkownik "Joasia" <t...@w...pl> napisał w wiadomości
news:aj14nm$rse$1@news2.tpi.pl...
> Od czasu do czasu czytam w Waszych przepisach, zeby do jakiejs potrawy
dodac
> podsmazone mieso mielone. Czy ja cos zle robie, ze zawsze kiedy usiluje
> podsmazyc mielone, robi mi sie zbita masa, ktorej nie sposob na patelni
> rozkruszyc. Jak ja potem dodac do tej potrawy? Czy tez tak macie? J.
> Zupełnie nierozumię problemu, setki razy podsmażałem mięso mielone i nigdy
mi się nie zbryliło. Niema w tym żadnej tajemnicy, najważniejsze jest wg
mnie ciągłe (prawie) mieszanie - na patelni z grubym dnem ( plaster miodu)
nie daję żadnego tłuszczu i po ok. 5 min. mięso ma konsystencję sypkiego
ryżu. Smażyłem w ten sposób nawet 1,5 kg porcje jednorazowo bez żadnych
perturbacji. Wydaje mi się, że patelnia też nie odgrywa tu zasadniczej roli
a tylko mieszanie i może nie za wysoka temperaura.
Pozdrawiam
K - 2
>


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
10.08 Wkn
10.08 s...@p...onet.pl
10.08 Krysia Thompson
11.08 s...@p...onet.pl
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
NOWY: 2025-12-07 Algorytmy - komentarz [po lekturze ks.]
"Młodzieżowe Słowo Roku 2025 - głosowanie", ale bez podania znaczeń tych neologizmów
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
Reżim Talibów w Afganistanie zakazał kobietom: pracy w większości zawodów, studiowania, nauki w szkołach średnich i podstawowych!!!
Edukuję się jak używać Thunderbirda
NOWY: 2025-09-29 Alg., Strukt. Danych i Tech. Prog. - komentarz.pdf
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Kol. sukces po polsku: polscy naukowcy przywracają życie morskim roślinom
Tak działa edukacja Putina. Już przedszkolaki śpiewają, że są gotowe skonać w boju
Medycyna - czy jej potrzebujemy?
Atak na [argentyńskie - przyp. JMJ] badaczki, które zbadały szczepionki na COVID-19
Xi Jinping: ,,Prognozy mówią, że w tym stuleciu istnieje szansa dożycia 150 lat"
Zbrodnia 3 Maja
Połowa Polek piła w ciąży. Dzieci z FASD rodzi się więcej niż z zespołem Downa i autyzmem