Data: 2007-07-10 21:24:38
Temat: Re: Dlaczego wątróbka "strzela" przy smażeniu?
Od: Ikselka <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista napisał(a):
>>A proszę bardzo :)
>>
>>Wątróbka Ikselki
>>
>>Cebulę zeszklić na tłuszczu. Na wierzchu położyć pokrojoną
>>wątróbkę, popieprzyć, dodać 1-2 liście laurowe, 2-3 ziarenka
>>ziela angielskiego. Przykryć i dusić ok 5 minut. Wymieszać.
>>Przykryć znowyu i dusić 4 minuty. Lekko posolić i poddusić
>>jeszcze ok pół minuty.
>
>
> Standardowy przepis.
Jesteś niezastąpiony :-)
Dzięki.
--
XL wiosenna :-)
****************************************************
*************
"Deja vu" - "Wszyscy jesteście w milicji? - Fantastyczny kraj!"
|