Data: 2006-03-10 15:08:37
Temat: Re: Dobry schabowy z kapustą
Od: "Przemodar" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"batory" <b...@p...beztego.onet.pl> się dziwi:
> A co się może nie udać w schabowym?
Widocznie nie jadłeś porządnych schaboszczaków i każdego uważasz za dobry
:-) A przecież może się spiec, może być suchy jak wiór, może być
rozklepany tak, że się rozleci na patelni, może być łykowaty, może usmażyć
się na twardą podeszwę, może... są dziesiątki możliwości zepsucia tej
potrawy.
Zamiast negatywnego zdziwienia, daj pozytywną odpowiedź człowiekowi - jak
zrobić schaboszczaka, żeby renomowane knajpy jej się nie powstydziły.
Czekamy!
--
Pozdrawiam
"Powiedziałem i ukoiłem sumienie..."
|