Data: 2012-07-30 18:20:37
Temat: Re: Domowy jogurt - jakość mleka
Od: "jerzy.n" <b...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:kx8cudl6bxc3.gqofxugo8tjf$.dlg@40tude.net...
> Dnia Sat, 28 Jul 2012 21:03:59 +0200, Waldemar Krzok napisał(a):
>
>> Jak możesz, to obejrz oborę, krówki i jak doi.
>
> Tak, jak doi dojarką i w maseczce, a obora "wypłytkowana" po sufit, to na
> pewno gruźlica na ten widok ucieka :-]
Ja zawsze po Małgosi się staram się odzywać, tez mam taki urządzenie i
produkuje, mleko z katona jest zdatne do produkcji jogurtu , co robić z
innym to w instrukcji czytać, ale kto z Polaków instrukcje czyta , makabra
>>>
|