Data: 2012-07-30 19:59:48
Temat: Re: Domowy jogurt - jakość mleka
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 30 Jul 2012 20:20:37 +0200, jerzy.n napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:kx8cudl6bxc3.gqofxugo8tjf$.dlg@40tude.net...
>> Dnia Sat, 28 Jul 2012 21:03:59 +0200, Waldemar Krzok napisał(a):
>>
>>> Jak możesz, to obejrz oborę, krówki i jak doi.
>>
>> Tak, jak doi dojarką i w maseczce, a obora "wypłytkowana" po sufit, to na
>> pewno gruźlica na ten widok ucieka :-]
>
> Ja zawsze po Małgosi się staram się odzywać, tez mam taki urządzenie i
> produkuje, mleko z katona jest zdatne do produkcji jogurtu , co robić z
> innym to w instrukcji czytać, ale kto z Polaków instrukcje czyta , makabra
> >>>
Matkoboska, niczego z tego nie rozumiem :-)
--
XL
|