Data: 2001-04-03 23:27:00
Temat: Re: Dość odchudzania - pytanie o brytfannę :-)
Od: "Ania Derejski" <a...@v...ca>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
> >
>
> Musi byc w piecu dobrze rozbuzowane. Piec tyle ile trzeba (cos 20
> - 30 min na kazde 1/2 kilo kurczaka czy innego czegos), potem na
> teoretyczne ostatnie 15 - 20 minut zdjac. Mnie to zawsze wychodzi
> wiecej, bo labo zapomne, albo mam tyle, do wymieszania, odlania,
> pomieszania, polozenia na stol, wytarcia itp, ze mi to wychodzi
> ok 45 minut. Co miesu nie szkodzi, nie wyschnie, bo swoje juz
> odrobilo pod przykryciem. Czy to, co pisze ma sens.
Jak najbardziej ma sens!! Tak obrazowo malujesz Twoje krzatanie przy
obiedzie
ze prawie Ci widze jak sie miotasz miedzy kuchnia stolem, szafkami i zlewem
:)))
pozdrawiam Ania
> Dobrze jest
> tez podlac sokiem z miesa, z brytfanny, jak sie to cos odkryje.
> najlepsza jest jakas tlustosc ale ja unikam
>
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
|