Data: 2001-04-04 06:02:36
Temat: Re: Dość odchudzania - pytanie o brytfannę :-)
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
zapomne, albo mam tyle, do wymieszania, odlania,
>> pomieszania, polozenia na stol, wytarcia itp, ze mi to wychodzi
>> ok 45 minut. Co miesu nie szkodzi, nie wyschnie, bo swoje juz
>> odrobilo pod przykryciem. Czy to, co pisze ma sens.
>
>Jak najbardziej ma sens!! Tak obrazowo malujesz Twoje krzatanie przy
>obiedzie
>ze prawie Ci widze jak sie miotasz miedzy kuchnia stolem, szafkami i zlewem
>:)))
>pozdrawiam Ania
>
>
Miotanie sie mam chyba we kwi, bo inne wspomnienie sie nasuwa -
po kupnie poprzedniego domu, "za wsia", ale na gl. drodze w Walii
trzeba bylo dom remontowac, istniala tylko jedna podloga i nad
nia sufit, cala reszta domu byla w proszku, spalismy w przyczepie
obok domu, z pajakami!
Gotowalam wtedy obiady z 3 dan, zrobilam galaretke z rajskich
jablek (dostalam cale wiadro...) na takiej m/w turystycznej
kuchence - 2 palniki, elektr. plus jak trzeba bylo - i na
turystycznej (jeden palnik z mala butla gazu)> Nasz syn, ( a
teraz i corka to byly i sa takie francuskie psy wzgledem
gl.jarzyn, wiec na naszym stole zawsze stalo minimum 4 naczynia
jarzynowe (ziemniakow tu nie licze). Gotowanie (termin ogolny, bo
uwzglednia smazenie, duszenie, etc) tego wszytkiego wymagalo
umiejetnego szurania garami po kuchni. I wszystko bylo
dogotowane, nie przegotowane, nie napeczniale woda, nie
przypalone... Zonglerka to moja specjalnosc!
Krysia.
P.S. Potem, jak corka sie urodzila i miala tak z pol roku, to ja
nosilam w takim moim nosidelku na biodrze, bo ta cholera i byla
zarta i chciala byc z Mamunia, podczas gdy mamunia odbywala
zonglerke z garami - sprobuj TEGO!!
K.T. - starannie opakowana
-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----
|