Data: 2004-01-05 11:28:02
Temat: Re: Duszone zeberka
Od: "waldek" <x...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Wydawało mi się, że o gustach się nie dyskutuje...
====
Nie chodzi o gust, tylko o jego brak. Wiele potraw można zrobić używając
wyłącznie/jako głównego skaładnika/dodatku (niepotrzebne skreślić)
vegety/kucharka/przyprawy kamis/kostki rosołwej (niepotrzebne skreślić).
Nie na tym polega dobra kuchnia, aby brak czasu, umiejętności lub smaku
rekompensować uniwersalnym preparatem smakotwórczym. Można oczywiście to
robić, ale po co takie przepisy wkładać od razu na pl.rec.kuchnia? Każdy
może je sobie sam przeczytać na opakowaniach owych preparatów.
Oczywiście nikomu nie zabraniam publikowania tu takich przepisów, ale sobie
nie zabraniam uszczypliwości w stosunku do ich autorów.
waldek - zaciekły wróg vegety.
====
|