Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Dyrektywa Unii Re: Dyrektywa Unii

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Dyrektywa Unii

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!.POSTED!not-for-mail
From: "Stefan" <s...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Dyrektywa Unii
Date: Fri, 3 Jan 2014 13:22:10 +0100
Organization: ATMAN - ATM S.A.
Lines: 30
Message-ID: <la6a1g$lep$1@node2.news.atman.pl>
References: <la0jqs$6m6$1@node1.news.atman.pl>
<s...@4...net>
<la1t9u$5fl$1@news.dialog.net.pl>
<1j29lved071r7.1k0656x855dry$.dlg@40tude.net>
NNTP-Posting-Host: 89-69-115-76.dynamic.chello.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: node2.news.atman.pl 1388751728 21977 89.69.115.76 (3 Jan 2014 12:22:08 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 3 Jan 2014 12:22:08 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.6157
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:353852
Ukryj nagłówki


Użytkownik "J.F." <j...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:1j29lved071r7.1k0656x855dry$.dlg@40tude.net...
> Dnia Wed, 1 Jan 2014 21:17:00 +0100, Grzegorz napisał(a):
>> Użytkownik "J.F." <j...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
>> http://finanse.wp.pl/kat,1033705,title,Koniec-wedzon
ych-wedlin-Unia-wprowadza-nowe-przepisy,wid,16294681
,wiadomosc.html
>>> Ale wiesz - chcesz te piekna i smaczna szyneczke ... pelna
>>> rakotworczych skladnikow ?
>>
>> A wolisz pseudowędlinę z plejadą konserwantów i takim czymś
>> http://swojskiwyrob.pl/srodki-funkcjonalne/175-konce
ntrat-dymu-wedzarniczego-50g.html
>> takim jako figowym listkiem niby zdrowego jedzenia?
>
> Ale benzopirenu w nim nie ma :-)
>
>> Inne preparaty z tej serii nakłada się na wędliny jak farbę z pistoletu
>> malarskiego.
>
> Dym chyba tez gleboko nie wnika.
>
>> Wędzenie to nie tylko charakterystyczny aromat. To przede wszystkim
>> metoda przedłużania trwałości wyrobów mięsnych.
>
> Dzieki podgrzaniu ? Podgrzac mozna na rozne sposoby.
Oj, ty chyba nigdy nie widziałeś prawdziwej domowej wędzarni ani nie jadłeś
szyneczki jagniecej wedzonej w zimnym dymie przez trzy tygodnie... A pokoty
coraz blizej i na wiosnę będą młode jagniątka ;)))))
pozdr
Stefan

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
03.01 Robson
03.01 Ikselka
03.01 Ikselka
14.01 k...@g...com
14.01 Ikselka
14.01 Ikselka
14.01 masti
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?