Data: 2005-03-24 21:06:37
Temat: Re: Farsze do kurczaka
Od: "Pelangi" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kruszyzna" napisała:
>>
> Kuraka jako kuraka nie nadziewałam, natomiast nadziewałam część kuraka, a
> konkretne cyc. Cyc przekrajałam na pół, robiłam taką jakby kieszonkę, a do
> kieszonki ładowałam przyprawy i fetę. Cyc smarowałam oliwą, zawijałam w
> folię i do piekarnika. Wychodziło bardzo smaczne :)
Z nieba mi spadlas ;-) Wlasnie mysle i mysle czym te cyce nadziac, a fety
akurat mam nadmiar. Jakie te przyprawy tam ladujesz? Moze jakies ziola
(bazylia?)?
Tyle, ze ja chce je usmazyc na patelni (bez panierki) i nie wiem czy ta feta
nie wyplynie..
--
P_ozdrowienia
PS. A jutro pieke ciasteczka piwne - tylko mam powaze obawy czy dotrwaja do
niedzieli ;-)
|