Data: 2001-01-22 19:26:16
Temat: Re: Fasola po bretonsku
Od: Jo'Asia <J...@r...art.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Maya wystukała w wiadomości
<N...@r...co
m.pl>:
> Fasole namoczyc przez noc, ugotowac do miekkosci w
> nowej, osolonej wodzie. Na patelni podsmazyc kielbaske
> (powinna byc wedzona i aromatyczna) i cebule pokrojona
> w polplasterki (na zloto). Dodac do fasoli. Zrobic zasmazke,
> wymieszac z fasola. Dobrze popieprzyc.
> Ja dodaje jeszcze bazylie suszona, bo mi tak smakuje, ale
> to nie jest konieczne.
E... A pomidory (ew. koncentrat) gdzie?...
Jo'Asia
--
(\(\ Joanna Słupek (\_/) http://rassun.art.pl /)/)
=(';')= j...@h...pl =(';')= http://www.esensja.pl =(';')=
~~~~~~(")~(")~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~(")~(")~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~(")~(")~~~~~~
Polana to jest forma lasu bez lasu.
|