Data: 2001-01-22 21:18:53
Temat: Re: jeszcze cos z kapusty pekinskiej
Od: dagmara <d...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <3...@m...pw.edu.pl>,
Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl> wrote:
> Magda Rzepka wrote:
> >
> > Hej.
> > Kapusty tej mozna uzyc zamiast kapusty bialej do golabkow. Wychodza
> > znakomite. Na wiosne, kiedy biala kapustka jest mniej smaczna
zawsze
> > robie z pekinskiej golabki. Bywa, ze wtedy faszeruje ryzem z
pieczarkami
> > a nie z miesem :)
> > Pozdrowki, M.
>
> a nie jest za krucha/delikatna? nie rozpada sie? nie lamie?
> swoja droga fajny pomysl :)
Hej Patrycjo!
Moja Mama robi czesto golabki z kapusty pekinskiej - wychodza
doskonale - bardziej delikatne niz ze zwyklej bialej.
Sprobuj raz dla urozmaicenia :-)
Pozdrawiam,
Dagmara
Sent via Deja.com
http://www.deja.com/
|