Data: 2004-01-16 10:16:53
Temat: Re: Filet z mietusa - jak to upiec?
Od: Shrek <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Martka wrote:
> kochani, mama mnie obdarowala mrozonymi filetami z mietusa - w ramach
> urozmaicenia piatkowego menu. jako, ze generalnie ryb nie lubie nie za
> bardzo wiem co mam z tymze mietusem zrobic. tydzien temu usmazylam -
> smaczne, ale tluste. a ja chcialabym lekko, stad pomysl na upieczenie w
> folii. i pytania:
> 1. czym doprawic
> 2. jak dlugo piec
> 3. w jakiej temperaturze?
> pomozcie, nie mam kompletnie doswiadczenia z rybami :)))
Jestem gleboko przekonany, ze moj przepis na sandacza po ogrzemu, ma
zastosowanie rowniez do mietusa. Co prawda nie bedziesz miala mozliwosci
delektowac sie zachwytem mojej Krolewny, ale moze chociaz bedzie Ci dane
ujzec zachwyt Twojego Krolewicza ;) :D
http://tinylink.com/?6ezvstgX5N
Pozdr.,
Shrek
|