Data: 2002-04-12 08:04:17
Temat: Re: Fondue - plama wielka - co robic???
Od: m...@m...pl (SuroGatki)
Pokaż wszystkie nagłówki
> moze sobie kochany Grzesiu kup fondue w pudelku,
ostatnio nawet w carefourze
> widzialam. Jadlam takie w austrii identyczne, maz
napchal sobie brzucho, ja
> mniej, bo co tu ukrywac nie przepadam za takimi
wynalazkami, hm lekko
> smierdzacymi, no, w kazdym razie tamten taki byl.
> Wkn
Droga Doroto!
Cozem Ci ja za krzywdy uczenil, ze mi polecasz
smierdzace surogaty???
Wiesz przeca bardzo dobrze, ze w centrum moich
zainteresowan, a nawet na ich brzegach i horyzontach
sladu pasji rzeczami w proszku nie uswiadczych ni
kszty...
Mnie interesuje JAK zrobic to w domu zupelnie samemu,
przy tym nie wydajac okrutnie duzych sum, ktore czesto
w przypadku surogatow stracone sa zupelnie.
Pozdrawiam bardzo ale to bardzo mocno i nie mniej
serdecznie i smacznie
;-)
grzesio
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
|