Data: 2002-04-25 19:16:26
Temat: Re: Gaspachio
Od: "Katarzyna Nowak" <k...@p...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@w...net> napisał w wiadomości
news:3CC8520A.C5057963@west.net...
news:1066.000033a9.3cc84230@newsgate.onet.pl...
> A jak cie najdzie wyobraznia, dodaj do tej zupy, juz na talerzach,
> drobno pokrojone mango i poszatkowane liscie kolendry. Gaspacho mozna
> robic tez z tomatillos, ktore sa zielone. Bardzo ladne gaspacho jest tez
> zoltych pomodorow i zoltej papryki. Dodatek swiezej kolendry jest
> nieodzowny moim zdaniem. Mozna podac z tortillas pokrojonymi w paski i
> podpieczonymi pod opiekaczem.
> Magdalena Bassett
I ejszcze wyczytalam ze dobrze jest dodac awokado...wtedy juz chyba nie
mango.
K
|