Data: 2007-07-17 16:29:42
Temat: Re: Gliniane naczynie a piekarnik
Od: "Bożena" <n...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"plitkin" wrote in message news:f7if8e$bbb$1@atlantis.news.tpi.pl...
>O ile mowimy o garnuszkach z knajpki "babooshka" w warszawie <...>
> Jako wlasciciel tej knajpki <...>
Mam pytanie, a w zasadzie kilka...
Czy te wszystkie zdrobnienia w menu są konieczne? Błagam, zróbcie normalne
menu... ;)))
A poza tym... Gdzie jest kwas i sbiten? ;))) i jeszcze bliny z miodem i
maslem bym wprowadzila ;)
A także skąd bierzecie tkemali i chmeli-suneli do harczo i czym zastępujecie
sok z granatów (a może zgodnie z kanonem wyciskacie świeży)? Sto lat nie
jadłam harczo...
Również przyłączam się do pytania Marsjasza o najbardziej spokojne godziny.
Rosyjska (i nie tylko, jak wynika z menu) kuchnia pyszna jest i bardzo
chętnie Was odwiedzę :)))))
Bożenka z Wilna :)
słoneczna miodzio dziewczyna
Strona grupowa - http://kuchenna.host.sk
|