Data: 2000-04-11 17:25:22
Temat: Re: Gofry takie jak w budce.
Od: "Danka" <j...@n...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja tam zawsze robie "na oko" i mi wychodza super. Nic mi ( ani jemu :) )
nie oklapuje...
Danka
Gamon' <r...@r...prv.pl> schreef in berichtnieuws
3...@r...prv.pl...
> Marta wrote:
>
> > Pożyczyłam gofrownicę (w serduszka, ale może to nie ma znaczenia) -
zrobiłam
> > ciasto jak na naleśniki + trochę proszku do pieczenia. Niestety - po
wyjęciu
> > i chwili stygnięcia (na kratce !) każdy gofer klapł i robił się gumowy -
jak
> > zrobić gofry o smaku i kondycji tych z budki na ulicy ???
>
> A czy ciasto nie powinno byc bardziej zblizone do biszkoptowego niz
> nalesnikowego?
>
> Pozdrawiam,
> robal.
>
>
|