Data: 2000-04-10 08:18:18
Temat: Re: Gołąbki!!!!
Od: "Dana" <d...@n...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Na 2 szklanki ugotowanego na sypko ryzu -1/2 kg mielonego
mięsa(podgardle+lopatka), 2 duze cebule pokrojone w kostke i zrumienione
zrumienione, glowka kapusty - o tej porze najlepiej wloskiej. Ryz wymieszac
z miesem i cebula, doprawic sola i pieprzem. Z kaapusty wyciac glab, wlozyc
do rzatku (duzy garnek) i co kilka minut zdejmowac wierzchnie liscie. Scinac
grube nerwy srodkowe, nakladac farsz, ciasno zwijac, ukladac w
rondlu(najwyzej w 2 warstwach) wylozonym liscmi, zalac bulionem, wstawic do
piekarnika.
Czy to jest konkretne?
Dana
http://www.kuchnia.com.pl
Och, gdyby tak ktos chcial jesc to co ugotuje...
Użytkownik Z Polski <z...@k...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:K48I4.53227$a...@n...tpnet.pl...
> Konkretny przepis pilnie potrzebny.
>
> z...@k...net.pl
>
>
|