« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Gotowanie kaszy Jaglanej i Ryżu Date: Tue, 16 Apr 2013 14:39:39 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 18 Message-ID: <a...@m...uni-berlin.de> References: <516d3cf3$0$1220$65785112@news.neostrada.pl> <kkjg4j$gbh$1@mx1.internetia.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de RIA68bK7Oy37dueVfyUEQAJNVzbqpOOLWhdRdDDTYgls7y+oEV9R/ZNGvK Cancel-Lock: sha1:uKy5c6VaOAyX2aWRLeHtwMu9uGw= User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:17.0) Gecko/20130328 Thunderbird/17.0.5 In-Reply-To: <kkjg4j$gbh$1@mx1.internetia.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:350666 Ukryj nagłówki Am 16.04.2013 14:19, schrieb Robson: |
Zobacz także