Data: 2011-07-09 22:45:50
Temat: Re: Groszek zielony - przetwory - przepisy
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 10 Jul 2011 00:12:06 +0200, pw napisał(a):
> Cześć
>
> Szukam przepisu na groszek zielony pasteryzowany i znajduję z kwaskiem
> cytrynowym (ewentualnie z sokiem z cytryny). Po co ludzie dodają ten
> kwasek i czy można bez (tylko z dodatkiem wody i soli)?
>
> Pozdrawiam
> pw
3 dag soli i łyżeczka cukru na litr wody - letnim roztworem zalać surowy
groszek w słoikach. Sterylizować jak fasolkę.
--
XL
Prawda o GMO:
http://supermozg.gazeta.pl/supermozg/1,91628,9569172
,GMO___lobbing__wiara_i_polityczna_wola.html#ixzz1Pr
YQPpgy
|