« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!fargo.cgs.poznan.pl!news.internetia.pl!news.nask.pl!news.cyf- kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.p l From: <d...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Grzybiec - ciekawa potrawa Date: 8 Apr 2002 10:54:18 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 7 Message-ID: <1...@n...onet.pl> References: <5...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 1018256058 21554 192.168.240.245 (8 Apr 2002 08:54:18 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 8 Apr 2002 08:54:18 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 195.205.248.118, 213.180.130.22 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Windows 98; DigExt) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:103037 Ukryj nagłówki > A co to jest weka???? ( mnie sie kojrzy wyłącznie w wekiem czyli slojem do |
Zobacz także