Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Grzybobranie Re: Grzybobranie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Grzybobranie

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!news.supermedia.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!cyclon
e02.ams2.highwinds-media.com!voer-me.highwinds-media.com!peer02.am1!peering.am1
!peer03.fr7!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neos
trada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
From: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Subject: Re: Grzybobranie
References: <s...@f...lasek.waw.pl>
<6...@g...com>
<mvvbi0$vsc$2@node2.news.atman.pl> <n00b5r$tei$1@dont-email.me>
<n00cka$1io$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<n00i71$725$2@node2.news.atman.pl> <n01ci2$qb8$1@dont-email.me>
<n01p8u$9fd$1@node1.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<n0386k$c8i$1@node2.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<n039qk$dua$1@node2.news.atman.pl>
Organization: : : :
Date: Mon, 19 Oct 2015 20:30:32 +0200
User-Agent: slrn/1.0.2 (Linux)
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-ID: <s...@f...lasek.waw.pl>
Lines: 19
NNTP-Posting-Host: 77-253-217-116.static.ip.netia.com.pl
X-Trace: 1445279432 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 27509 77.253.217.116:17757
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Body-CRC: 1748674933
X-Received-Bytes: 2048
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:367196
Ukryj nagłówki

Pani Basia napisała:

> Spróbuję ziarenek z naszej sosny, a jak się trafi, to i z limby,
> najwyżej będziesz miał mnie na sumieniu. A tamto, to rzeczywiście
> nie te libańskie cedry znane nam z literatury klasycznej, tylko
> kiedr sibirskij, czyli limba syberyjska.
> W sumie wszystko sosny. Nie zapominając o kosodrzewinie.

Mogą najwyżej mieć żołędziowy posmak surowizny. W razie czego uprażyć.
Ale być może wystarczy przemrożenie. Otruć nie otrują. To nie migdały
ani pestki moreli czy brzoskwiń, które może smaczne, ale na świeżo mogą
mieć sporą zawartość cyjanowodoru.

Jarek

--
Cisza... O liście wiatr nie trąca,
A tylko limba próchniejąca
Spoczywa obok krzaku róży.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
19.10 bbjk
19.10 bbjk
19.10 Ikselka
19.10 Qrczak
19.10 Jarosław Sokołowski
19.10 Ikselka
19.10 Qrczak
19.10 Jarosław Sokołowski
19.10 Ikselka
19.10 Qrczak
19.10 Jarosław Sokołowski
19.10 FEniks
19.10 Jarosław Sokołowski
19.10 FEniks
19.10 Pszemol
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?