Data: 2005-08-16 18:19:03
Temat: Re: Grzyby
Od: "ela" <e...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "BasiaBjk" <b...@q...pl> napisał w wiadomości
news:ddt8r1$o4u$1@inews.gazeta.pl...
>
> Jeśli będzie słoneczna, ciepła i wietrzna pogoda, ususzą Ci się na pewno.
> Można też je ponabijać na kolce gałązek tarniny. Jeśli możesz tam mieć
> jakieś naczynie i możliwośc transportu później, to kisić lub solić,
> szczególnie rydze, ale nie tylko. No i jeść, jeść, jeść w rozmaitych
> postaciach.
> --
> pa, BBjk, z lekką zazdrością
Basiu, dziękuję. A mogłabyś powiedzieć, jak sie soli i kisi. Surowe
czy trzeba odgotować? Dużo soli trzeba?
|