Data: 2002-10-31 20:42:30
Temat: Re: Gulasz
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> rozmiekczona
>> Co zrobic zeby gulasz byl dobry?
>
> Mąka jeśli już to do zagęszczenia na koniec, jeśli sama cebula nie
>wystarczy.
niekoniecznei...ale to zalezy ILE tej maki bylo...jak toczylas,
toczylas i toczylas to mieso w mace to bedze maczyste...poza tym,
jak dusisz pol godziny to maka nie ma czasu sie odczepic od meisa
i zadzialac...obtaczac najlepiej w woreczku foliowym...mieso samo
zadecyduje (p[oprzez potrzasanie) ILE maki chce miec...reszte jej
mozna zuzyc do koncowego zageszczenia...ja robie gulasz
dlugo...az mieso jest zupelnie miekkie...bardzo
miekkie...niezwyklemiekkie...znaczy jest zmasakrowane, ale
taaaakie smaczne!!
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|