Data: 2006-04-27 10:08:02
Temat: Re: Halibut zapiekany na ruszcie
Od: "Lenka" <o...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Dnia Thu, 27 Apr 2006 11:34:27 +0200, Waćpanna lub waćpan Lenka, w
>wiadomości <news:06042711342794@polnews.pl> zawarł, co następuje:
>
>> Ja lubię właśnie tę chrupiącą warstewkę, która się robi z piany i sera.
>Rzecz
>> gustu - oczywiście.
>
>A gdyby zrobić bez sera, tylko np. z zieloną pietruszką, to zrobiła by się
>taka pseudo-beza? Jak myślisz?
>
Może... Chociaż żeby beza była dobra to by trzeba trochę wysuszyć białka.
Obawiam się, że ryba mogłaby się w tym czasie rozlecieć. Ale trzeba sprawdzić.
Każda wariacja ma swoje dobre strony
--
============= P o l N E W S ==============
archiwum i przeszukiwanie newsów
http://www.polnews.pl
|