Data: 2006-04-27 10:17:40
Temat: Re: Halibut zapiekany na ruszcie
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 27 Apr 2006 12:08:02 +0200, Waćpanna lub waćpan Lenka, w
wiadomości <news:06042712080230@polnews.pl> zawarł, co następuje:
>>A gdyby zrobić bez sera, tylko np. z zieloną pietruszką, to zrobiła by się
>>taka pseudo-beza? Jak myślisz?
>>
> Może... Chociaż żeby beza była dobra to by trzeba trochę wysuszyć białka.
> Obawiam się, że ryba mogłaby się w tym czasie rozlecieć. Ale trzeba sprawdzić.
> Każda wariacja ma swoje dobre strony
Tzn mnie nie chodzi o bezę, żeby ona konkretnie była, jedynie zastanawiams
ię, co wyjdzie z tych baiłek bez sera. Bo mi się standardowa ryba z
piekarnika znudziła i chętnie bym ją przykryła jakąś pierzynką.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
|