Data: 2000-09-08 06:15:28
Temat: Re: Hummus
Od: "Dorota" <b...@f...hoga.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
to nawet lepiej bo nigdzie wczoraj nie moglam znalezc tej ciecierzyny i juz
sie lekko zasmucilam.
A tak sie wczoraj cieszylam na dobra kolacyjke...
Użytkownik "Grzegorz GRYC" <g...@v...filg.uj.edu.pl> napisał w wiadomości
news:39B79DC3.914429E1@vela.filg.uj.edu.pl...
> Hej
>
> Dorota wrote:
> >
> > oki doki, serdecznie dziekuje jeszcze raz i po opuszczeniu murow pracy
> > wyruszam na poszukiwanie cieciorki.
> > :-))
> > na mysl o konsumpcji slinka cieknie...
> > :-)
>
> To jeszcze coś bardzo podobnego można zrobić z bakłażanów.
> Wkładasz bakłażana do baaardzo gorącego piekarnika na pół godziny.
> Trzeba nakłuć w paru miejscach, bo inaczej wybuchnie :)
> Serio.
> Potem wydłubujesz miąższ, zresztą skórka powinna sama odejść.
> Przepis dokładnie taki sam, jak na hommos, nawet (dys)proporcje takie
> same :)
> Po prostu zastępujesz ciecierzycę bakłażanem i już :)
>
> Zdrówkot
> GG
|