Data: 2007-09-27 13:02:18
Temat: Re: Ikselko, chapeau bas!
Od: Ikselka <i...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jacek Ostaszewski pisze:
> Dobrydzień!
>
> Usmażyłem flądrę wedle Twych zaleceń. Wreszcie zbliżyłem się do żyjącej
> w mych wspomnieniach flądry znad morza.
> Hurra! Jutro powtórka.
> Zero przypraw, głęboki tłuszcz, precz z panierką i jajem!
> Dziękis!
>
Spuchłam już z dumy dostatecznie, by Ci powiedzieć, iż wigilijny karp,
przyrządzony w ten sam sposób (dzwonka) jest równie wspaniały, tudzież
każda inna "polska" ryba, od śledzia, poprzez płoć, do leszcza i
szczupaka :-)
--
XL wiosenna
====================================================
==========================
Chwilami jestem tu:
http://groups.google.pl/groups/profile?enc_user=eJTu
XQ0AAACUGFDz9PzxwnRUed8hFQkm
|