Data: 2004-10-18 20:13:04
Temat: Re: Imbir
Od: "Snigdha" <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "monia" <w...@p...com.pl> napisał w wiadomości
news:cl1817$i7$1@atlantis.news.tpi.pl...
|
| Użytkownik "Magdalena Fabrykowska-Młotek"
| <m...@k...foobar.pl> napisał w wiadomości
| news:pan.2004.10.18.20.09.30.344788@kufel.foobar.pl.
..
| > On Mon, 18 Oct 2004 21:40:32 +0200, monia wrote:
| >
| > Imbir świeży jest niezbędnym dodatkiem do dań
| azjatyckich. Jak się
| > boisz, że się zmarnuje to w ostateczności można
| zamrozić.
|
| Nie chodzi o to, że sie zmarnuje, tylko korzenie imbiru
| zostaly wykopane z ziemii i dostałam je w dość dużej
| ilości.
| no i nie bardzo wiem jak to przechować.
A jak się robi imbir kandyzowany? I do czego używa - tylko do ciast?
S.
|