Data: 2007-06-15 11:55:55
Temat: Re: Jak gotujecie szparagi?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"czeremcha " <c...@g...pl> wrote in message
news:f4tujk$84r$1@inews.gazeta.pl...
> Panslavista <p...@w...pl> napisał(a):
>
> > Dlatego przydatny jest garnek do szparagów. Bo one nie były wyjątkowo
> długie
> > tylko normalne.
>
> Bogać tam... Będę je gotowała dla siebie, nie na konkurs kulinarny - i
> przecięłam je na pół. Gdybym przeciąć nie mogła - ugotowałabym w
brytfannie,
> która jest bardziej wszechstronnym w zasosowaniu naczyniem, niz garnek do
> szparagów.
>
> Ania
Prawda, ale ładnie się prezentuje. Zawszeć możesz tę szynkę okrawać, aż się
w końcu zmieści w garnku - jak u babci...
|