| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!poznan.rmf.pl!fargo.cgs.poznan.pl!news.inte rnetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "waldek" <x...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak marynowac imbir? Date: Thu, 23 Jan 2003 11:16:45 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 9 Message-ID: <b0ofi2$6fc$1@news.tpi.pl> References: <b0m4rd$5qd$1@srv.cyf-kr.edu.pl> <3...@u...fu-berlin.de> NNTP-Posting-Host: alpha.ckp.pl X-Trace: news.tpi.pl 1043317122 6636 212.160.198.2 (23 Jan 2003 10:18:42 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 23 Jan 2003 10:18:42 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4807.1700 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4807.1700 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:143600 Ukryj nagłówki > to jest młody imbir. Nie wiem, czy taki kupisz w świeżym stanie. A | |
Zobacz także